top of page

"Стрес-менеджмент в умовах війни"


25 вересня 2024 року психологиня «Міського центру професійного розвитку педагогічних працівників» Чернівецької міської ради Наталія Матейчук провела для працівників психологічної служби перше тренінгове заняття із циклу тренінгів на тему «Стрес-менеджмент в умовах війни».

Основна мета тренінгу полягала в підвищенні кваліфікації практичних психологів і соціальних педагогів щодо надання ефективної допомоги учасникам освітнього процесу, які стикаються з надмірним стресом та емоційним виснаженням через воєнні події.

Заняття відбулося у форматі групових дискусій та практичних вправ, що дало можливість учасникам розширити свої знання та обмінятися досвідом роботи в умовах кризи. Фахівці не лише поглибили теоретичні знання, а й отримали цінні практичні рекомендації та інструменти для ефективного управління стресом.

Центр професійного розвитку педагогічних працівників Чернівецької міської ради висловлює подяку Комунальній установі «Молодіжний центр Чернівців «Резиденція молоді» за надану гостинність.





 

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page