top of page

Майстер-класи  "Таємниці давнього мистецтва писанкарства"


В основному документі дошкільної освіти Базовому компоненті зазначено 7 освітніх напрямів за якими розвиваються дошкільнята. Дитина у світі мистецтва – один із них. Мистецтво поняття складне і багатогранне, але кожної весни центром уваги українців в усьому світі є писанкарство, яке має тисячолітню історію і актуальне до нашого часу.

     З метою підвищення рівня знань педагогів про писанкарство як один із найдавніших видів декоративно-прикладного мистецтва, ознайомлення із орнаментальними та колористичними особливостями української писанки та формування навичок традиційних методів розпису писанок консультант ЦПРПП Наталія Угорська і  вихователь ЗДО № 24 «Джерело» Марія Котирло провели в ЗДО №44 «Журавлик», №52 «Веселі стежинки», №24 «Джерело»  майстер-класи  «Таємниці давнього мистецтва писанкарства».

       Більшість   учасників  вперше взяли до рук писачок і створили свою першу писанку. Це означає, що краси в навколишньому світі стало більше, а  педагоги поповнили свій багаж знань та передаватимуть народні традиції вихованцям!






Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page