top of page

Літня школа професійного зростання 2024


Протягом 13 та 14 червня 2024 року консультантом ЦПРПП Андріаною Кравчук було проведено I сесію Літньої школи 2024 для педагогів-дошкільників. Тема тренінгу: «Storytelling – один із сучасних методів формування ключових компетентностей дітей дошкільного віку» на базі ЗДО № 43 «Вербиченька».           


Сьогодні, поряд з традиційними методами та прийомами, до нас на допомогу приходять інноваційні, одним із таких є «Storytelling». Учасники тренінгу отримали багато цікавої інформації про значення та види сторітелінгу, аспекти практичного застосування сторітелінгу в роботі з дошкільниками, а також про ефективні методи та прийоми сторітелінгу для розвитку комунікативних навичок дітей дошкільного віку. Завдяки вправам «Магія слів», «Склади історію», «Асоціації», «Рорі-вежа», «Мої емоції» учасники мали можливість краще дізнатися про мистецтво створення та розповідання історії. А для того, щоб розповідь була насиченою, цікавою, змістовною педагоги використовували «Кубики історії».

        

На сьогоднішній день перед нами, освітянами,  стоїть головне завдання – навчити дітей впевнено володіти інформацією, творчо її обробляти, чітко передавати свої почуття та емоції, аргументувати свою позицію, а кращим методом у цьому слугує створення дитиною власної історії, бо історія виконує важливу для людини функцію самопізнання.


Щиро дякуємо адміністрації та працівникам ЗДО №43 комбінованого типу "Вербиченька" за гостинність, допомогу в організації тренінгу, учасникам за активність, позитивні емоції та гарно проведений час.

 







Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page