top of page

Засідання професійної спільноти практичних психологів ЗЗСО, ЗПО та соціальних педагогів 


28 серпня 2024 року відбулося засідання професійної спільноти практичних психологів та соціальних педагогів Чернівецької територіальної громади, присвячене темі «Легкий старт. Організація роботи фахівців психологічної служби ЗЗСО та ЗПО у 2024/2025 навчальному році». На цьому заході були обговорені ключові аспекти роботи психологічної служби в системи освіти України.

Наталія Матейчук, психологиня ЦПРПП, проаналізувала особливості організації роботи фахівців психологічної служби відповідно до методичних рекомендацій «Пріоритетні напрями роботи психологічної служби в системі освіти України у 2024/2025 навчальному році», звернула увагу на основні напрямки діяльності психологічної служби. Вона також розповіла про типову документацію та права й обов’язки працівників психологічної служби.

Ольга Вайнбендер, керівник професійної спільноти практичних психологів ЗЗСО, практичний психолог Чернівецького ліцею №17 «Успіх», поділилася своїм досвідом взаємодії з учасниками освітнього процесу, зосередила увагу присутніх на пріоритетних напрямах роботи психологічної служби в системі освіти України.

Соціальний педагог Ірина Русу, член робочої групи МОНУ з розробки професійного стандарту соціального педагога, ознайомила присутніх із питаннями, над якими працює ця група, та запросила до подання пропозицій щодо даного стандарту.

Цей захід став важливою платформою для обміну досвідом та інноваційними підходами, що є надзвичайно важливим для збереження психологічного здоров’я учасників освітнього процесу в умовах війни.

 



Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page