top of page

Засідання професійної спільноти практичних психологів ЗДО


Пандемія COVID-19 та повномасштабна війна в Україні значно вплинули на психічний стан населення та підкреслили важливість психічного здоров’я й психосоціальної підтримки.

Важливими компонентами психічного здоров’я є усвідомлення потреби підтримання та зміцнення особистісних ресурсів психіки; отримання необхідних знань щодо профілактики емоційних та особистісних розладів; планування своєї життєдіяльності відповідно до принципів збереження та збагачення ресурсів психіки, самореалізації та самовдосконалення; застосування знань та умінь щодо збереження власного психічного благополуччя та цілеспрямованого обмеження чинників ризику його порушення.

  28 серпня 2024 року відбулося засідання професійної спільноти практичних психологів закладів дошкільної освіти на тему «Організація роботи практичних психологів закладів дошкільної освіти у 2024/2025 н. р.»

Інна Федоряк, керівник професійної спільноти, під час заходу ознайомила фахівців з листом ІМЗО «Про методичні рекомендації «Пріоритетні напрями роботи психологічної служби у системі освіти України у 2024/2025 навчальному році».

Оксана Дмитрюк, психолог ЦПРПП, обговорила з учасниками засідання методичні рекомендації НМЦ ППСР ІППО ЧО про пріоритетні напрямки роботи практичних психологів у 2024/2025 н. р., питання соціально-психологічної допомоги під час війни, ведення документації, організації та планування роботи на новий навчальний рік, професійного розвитку фахівців.

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page