top of page

Засідання професійної спільноти практичних психологів закладів дошкільної освіти


Вчора, 22 травня 2024 року у приміщенні МКУ «Резиденція молоді» відбулося засідання професійної спільноти практичних психологів закладів дошкільної освіти.

Під час зустрічі Інна Федоряк, практичний психолог ЗДО №24 «Джерело», керівник професійної спільноти, поділилася з фахівцями власною добіркою діагностичних методик з вивчення рівня розвитку пізнавальної та емоційної сфери дітей раннього та молодшого дошкільного віку, підвела підсумки роботи творчої групи за 2023/2024 навчальний рік.

Оксана Дмитрюк, психолог ЦПРПП, ознайомила практичних психологів з  аналітичною довідкою щодо діяльності психологічної служби ЗДО Чернівецької ТГ за 2023/2024 н.р., проаналізувала її, звернула увагу фахівців на особливості внесення аналітично-статистичних матеріалів у комп’ютерну програму «Автоматизована інформаційна система «Я-психолог», обговорила як організувати роботу в літній період та запросила учасників взяти участь у тренінговому курсі «Використання проєктивних методик у роботі практичного психолога» в межах Літньої школи.

Центр професійного розвитку педагогічних працівників Чернівецької міської ради щиро вдячний адміністрації МКУ «Резиденція молоді» за гостинність.





Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page