top of page

Засідання професійної спільноти вихователів груп молодшого дошкільного віку


18 вересня 2024 року на базі ЗДО №46 «Сонечко» відбулося перше засідання професійної спільноти вихователів груп молодшого дошкільного віку, керівником якої є вихователь-методист Світлана Шупарська та консультантом Альона Бушуляк. Захід відвідало близько сорока учасників.

Тема заходу «Ігрова діяльність дітей дошкільного віку: сучасний формат» була обрана не випадково, адже питання результативності освітнього процесу та цікаві форми і методи взаємодії з дітьми були і залишаються пріоритетними для педагогів.

На заході розглянули чинну нормативну базу з питань дошкільної освіти та різні види ігор. Вправою на знайомство було обрано «Знайомимось граючись», під час якої учасниці передавали м’яч по колу та називали одну характеристику себе як особистості на першу літеру свого імені. Це мало на меті доказово продемонструвати, що під час гри нове засвоюється краще.

Практична частина засідання була динамічною, пізнавальною та інтерактивною. Керівник профспільноти Світлана Шупарська та педагоги ЗДО №46 «Сонечко» передали колегам свій безцінний досвід використання різних видів ігор під час освітнього процесу, безпосередньо задіявши всіх присутніх у ігровий процес. «Роби, як я», «Дмухни сильніше», «Долонька-стопа», «Передай далі» і ще багато інших ігор були представлені на розгляд професійної спільноти. Саме те, що практична частина заходу була спрямована на активну взаємодію, дало педагогам можливість набути нових навичок, знань, досвіду та провести час в колі однодумців.

«Не заважайте дітям гратися – приєднуйтеся» - так влучно висловилася Світлана Шупарська.







Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page