top of page

Готуємося до нового навчального року

Традиційно напередодні нового навчального року на базі Чернівецького ліцею №16 ім. Ю.Федьковича відбулися засідання професійних спільнот учителів математики та учителів інформатики.

Консультант Центру Інна Терлецька повідомила про нововведення в освіті у 2024/2025 н.р., зокрема звернула увагу на зміни до Типової освітньої програми для 5-9 класів та затвердження Порядку надання професійної підтримки та допомоги педагогічним працівникам. Ознайомила педагогів з основними нормативно-правовими документами, які регламентують провадження освітнього процесу в 2024/2025 н.р., закцентувала на особливостях викладання математики та інформатики у 5-7 класах та 8-11 класах. Обговорили з педагогами оновлені методичні рекомендації щодо оцінювання результатів навчання учнів 5-7 класів та критерії оцінювання груп результатів навчання. Педагоги обмінялися думками щодо підходів до оцінювання груп результатів навчання математичної та інформатичної галузей освіти.

На завершення педагоги обговорили актуальні питання організації освітнього процесу, перспективи професійного розвитку та шляхи співпраці з ЦПРПП.


Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page