top of page

Відзначення керівників професійних спільнот

   


  Професійні спільноти – цінний ресурс, який дає змогу освітянам постійно ділитися досвідом, обговорювати нові ідеї, діяти «на випередження», шукати шляхи подолання професійних труднощів.

Для Центру професійного розвитку педагогічних працівників уже стало доброю традицією: напередодні професійного свята вчителів вітати керівників професійних спільнот нашої громади.

25 вересня у приміщенні культурно-мистецького центру імені Івана Миколайчука відзначили педагогічних працівників за ефективне керівництво діяльністю професійних спільнот упродовж 2023/2024 навчального року.

Зустріч, що відбулася, це про натхнення, мотивацію та вдячність.

До активностей долучилися:

  • Ірина ТКАЧУК, начальниця Управління освіти Чернівецької міської ради;

  • Надія ШЕВЧЕНКО, заступниця начальниці Управління освіти Чернівецької міської ради;

  • Микола ЗЕГРЮК, голова Чернівецької міської організації профспілки працівників освіти і науки України.

     

Ірина ТКАЧУК  привітала педагогів та наголосила про важливість переосмислення накопиченого досвіду та цінність гуртування педагогів у професійні спільноти. 

Директор Центру Оксана КОСОВАН підсумувала, що упродовж минулого навчального року функціонували 37 професійних спільнот,  їх діяльність координували  21 консультант та 2 психологи. Керівники професійних спільнот, які стали у нашій громаді справжніми амбасадорами системних змін, надихали педагогів до професійного розвитку. Протягом навчального року консультанти Центру у співпраці з керівниками спільнот провели багато активностей для педагогів.

Про особливості кожної спільноти розповідали консультанти Центру. Керівникам спільнот вручили Подяки Центру професійного розвитку педагогічних працівників за ефективну роботу упродовж року. Грошову винагороду від Чернівецької міської організації профспілки працівників освіти і науки України вручив Микола ЗЕГРЮК, голова Чернівецької міської організації профспілки працівників освіти і науки України.

Оксана КОСОВАН презентувала мапу активностей для підтримки педагогів закладів освіти міста ЧернівціОсвітні; висловила вдячність Управлінню освіти за можливість створення нового освітнього простору ЧернівціОсвітні; запросила присутніх для очного спілкування на індивідуальні, групові консультації та проведення супервізійних, інтервізійних й тренінгових  занять.

  

Дякуємо нашим партнерам:

  • засновнику – Чернівецькій міській раді за розуміння та стратегічне бачення розвитку освіти у нашому місті;

  • Управлінню освіти Чернівецької міської ради за небайдужість та сприяння у втіленні ідей та проєктів для педагогічних працівників;

  • міській профспілці педагогічних працівників за надійну підтримку;

  • керівникам закладів освіти та педагогам за відкритість і готовність до співпраці.


Разом зможемо більше!

На межі викликів будьмо гнучкими!

 

Більше фото за покликаннями (автор фото – Руслан Дрожчаний):

Фото будуть доступні упродовж 5-ти днів (до 02.10.2024).

































Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page